ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός  14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στην περίπτωση αλλαγής μας στέλνετε πίσω το δέμα, τα έξοδα αποστολής για αλλαγές είναι 5€ . Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ACS. Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια). Για λόγους υγιεινής, δε γίνονται αλλαγές σε εσώρουχα, μαγιό και αξεσουάρ. Για τη διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2593022520 ή με email στο cheapandchic@hotmail.he Δε γίνονται αλλαγές με τη διαδικασία “χέρι- χέρι ” για λόγους ασφαλείας,  καθώς είναι απαραίτητος ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων. Το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο. Η διεύθυνση του Cheap&Chic είναι : 18ης Οκτωβρίου , ΛΙΜΕΝΑΣ ΘΑΣΟΥ